dissabte, 26 de novembre de 2011

Presentació del llibre SANT JAUME DELS DOMENYS, AHIR I AVUI EN FOTOGRAFIA
El dia 11 de novembre de 2011, es va fer la presentació del llibre Sant Jaume dels Domenys, ahir i avui en fotografia.
La presentació va anar a càrrec del Il·lm. Sr. Josep Poblet, President de la Diputació de Tarragona i es va comptar amb l’assistència del President del Consell Comarcal. dels alcaldes del Vendrell, Sant Jaume dels Domenys,Banyeres i el President i el Gerent de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Sant Jaume dels Domenys, entitat que va cedir el seu local social per la celebració de l'acte.
El Sr. Magí Pallarés, alcalde de Sant Jaume, va fer les presentacions i seguidament el President de l'Associació Cultural Nautilus, Sr. Josep Mª Urgell, va fer la presentació del llibre, explicant tot el treball portat a terme durant el any i mig que ha durat la preparació del llibre. I explicant també les intencions de l'AC Nautilus pels pròxims mesos, com poden ser la confecció de capgrossos per la cercavila del nostre poble i l'arranjament del gegants del Papagai, cedits a l'AC Nautilus.
Seguidament el Sr. Poblet, va dir unes paraules ressaltant l’importància d'aquestes aportacions culturals, tant del llibre com de l'intenció de la confecció del capgrossos, posant la institució que presideix en disposició d'ajudar.


Un cop acabats els parlaments, el Sr. President de la Diputació va fer entrega als representants del Centre Excursionista de Sant Jaume dels Domenys del Premi Nautilus 2011 a l'entitat que més ha destacat durant l'any.

Cap comentari:

Publica un comentari